Persondatapolitik

Vores persondatapolitik beskriver, hvordan Ujupublishing (konceptkonsulent.dk) indsamler og behandler oplysninger om dig.

Persondatapolitikken gælder for alle de personoplysninger, som du afgiver direkte til os, eller som vi indsamler via vores hjemmeside www.ujupublishing.dk.

Hvem er vi?

Kontaktinformation

Konceptkonsulent.dk er dataansvarlig for dine personoplysninger og vi sikrer, at dine persondata behandles i overensstemmelse med lovgivningen.

Hvis du vil henvende dig til os vedrørende dine data, kan du gøre dette via nedenstående kontaktoplysninger.

Konceptkonsulent.dk
Peter Petersens allé 37
2791 Dragør

CVR: 34505608

Telefonnummer: +45 31930000

Mail: admin@ujupublishing.dk

Website: www.ujupublishing.dk

Hvilken type af data behandler vi

Persondata

Navn, adresse, telefonnummer, e-mailadresse, økonomi- og betalingskortoplysninger (data er krypteret i vores betalingsgateway) samt IP-adresse.

Når besøgende skriver kommentarer på webstedet, indsamler vi de data, som vises i kommentarformularen, og også den besøgendes IP-adresse og browserens user agent string for at hjælpe med at opdage spam.

Transaktionsdata

Navn, adresse, telefonnummer, e-mailadresse, økonomi- og betalingskortoplysninger (data er krypteret i vores betalingsgateway).

Trafikdata

Hvilken browser du bruger, hvad du søger efter på hjemmesiden, din IP-adresse, herunder din netværkslokation og informationer om din PC.

Denne hjemmeside anvender 3. parts cookies til huske dine indstillinger og til at føre besøgsstatistik. Vi bruger Jetpack og Google Analytics på www.ujupublishing.dk.dk hvilket betyder, at vi opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende et website har haft, hvor de kommer fra, og på hvilken del af websitet kunderne forlader os m.m.

Her kan du læse mere om vores cookies.

Her kan du læse mere om cookies generelt.

Hvis du besøger vores loginside, opretter vi en midlertidig cookie for at afgøre om din browser accepterer cookies. Denne cookie indeholder ingen personlige data og slettes, når du lukker din browser. Når du logger ind, vil vi opsætte en række cookies og gemme din logininformation og dine valg af skærmvisning. Logincookies holder i to dage, og skærmvalg cookies holder i et år. Hvis du vælger “Husk mig”, vil dit login holde i to uger. Hvis du logger ud af din konto, vil logincookierne forsvinde.

Udover ovenstående bruger vi Facebook-pixl til at målrettet markedsføring, herunder re-targeting. 

Her kan du læse mere om Facebook-pixl .

Artikler på dette websted kan indeholde indlejret indhold (f.eks. videoer, billeder, artikler osv.). Indlejret indhold fra andre websteder opfører sig på nøjagtig samme måde, som hvis den besøgende har besøgt det andet websted.

Disse websteder indsamler måske data om dig, bruger cookies, indlejrer ekstra tredjeparts sporing, og overvåger din interaktion med dette indlejrede indhold, heriblandt at spore din interaktion med indlejret indhold, hvis du har en konto og en logget ind på det websted.

 

Formål med behandling af data

Vi anvender data om dig for at sikre kvalitet i vores produkter og tjenester samt i vores kontakt med dig. Vi indsamler, behandler og opbevarer kun de data, der er nødvendige i forhold til at opfylde vores fastsatte formål. Derudover kan det være bestemt ved lovgivning, hvilken type data, der er nødvendig at indsamle og opbevare.

Persondata bruges til at levere produkter og tjenesteydelser som du har bestilt inkl. at besvare spørgsmål, indsigelser eller forespørgsler (her under deltagelse i eventuelle konkurrencer).

Når du tilmelder dig til vores nyhedsbrev (ved købets afslutning eller uafhængigt heraf), indsamler vi oplysninger om dit navn og din e-mailadresse. Formålet er at varetage vores interesse i at kunne levere nyhedsbreve med relevant indhold til dig.

For brugere som opretter sig på vores websted (om nogen), gemmer vi også den personlige information de giver til deres brugerprofil. Alle brugere kan se, redigere, eller slette deres personlige information til enhver tid (med den undtagelse at de ikke kan ændre deres brugernavn). Webstedets administratorer kan også se og redigere den information.

Transaktionsdata bruges udelukkende til at håndtere din bestilling. Data om betalingskortoplysninger er krypteret i vores betalingsgateway.

Al trafikdata der indsamles på hjemmesiden anonymiseres og bruges udelukkende til at give os et generelt billede af hvem som besøger vores hjemmeside. Formålet for indsamlingen er at lære af vores besøgende bedre at kende (vi ønsker at få en forståelse af hvordan de bruger vores website). Informationen bliver udelukkende brugt med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet.

Her kan du læse mere om Google Analytics.

Dine rettigheder

Du har til enhver tid ret til at få rettet, slettet og anonymiseret dine persondata i det omfang lovgivningen tillader dette.

Behandling af persondata i forbindelse markedsføring (herunder nyhedsbreve) er altid baseret på samtykke. Hvis grundlaget for behandlingen er samtykke, så har du ret til at tilbagekalde dit samtykke. Hvis du trækker dit samtykke til tilbage, sletter vi dine personoplysninger fra vores markedsføringslister og du vil ikke længere modtage vores nyhedsbrev.

Hvis du har spørgsmål vedrørende vores behandling af dine personoplysninger, kan du rette henvendelse til os.

Det er din klare ret at få udleveret en kopi fra os med de personoplysninger, som vi behandler om dig. Hvis du ønsker at få information om dine personoplysninger, skal du sende en skriftlig anmodning til admin@ujupublishing.dk så vil vi hurtigst muligt kontakte dig, og du kan få at vide, hvilke oplysninger du har lånt os. Du kan blive bedt om at dokumentere, hvem du er.

I visse tilfælde har du ret til at få alle eller visse af dine personoplysninger slettet af os, fx hvis du tilbagekalder dit samtykke, og vi ikke har nogen grund (retsgrundlag) til at fortsætte behandlingen. Dog er vi ikke forpligtede til at slette dine personoplysninger, hvis de stadig er nødvendige for at vi kan overholde vores retslige forpligtelser over for dig. Eksempelvis for at vi kan fremsende en ordre til dig, foretage returhåndtering/tilbagebetaling eller reklamationsbehandling. Men vi gemmer selvfølgelig kun oplysningerne, så længe det er nødvendigt.

Vores forpligtelse

Hvis vi ønsker at anvende dine persondata til et andet formål end det oprindelige, oplyser vi dig om det nye formål og beder om dit samtykke, før vi påbegynder databehandlingen. Hvis vi har et andet lovligt grundlag for den nye behandling, oplyser vi dig om dette.

Vi sletter dine persondata, når de ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som var grunden til vores indsamling, behandling og opbevaring af dine data.

Persondata opbevares i det omfang, det er nødvendigt for at overholde bogføringsloven, forbrugeraftaleloven og andre retlige forpligtelser. Vi opbevarer dine personoplysninger i op til fem (5) år fra dit køb af produktet eller tjenesteydelsen bl.a. for at kunne dokumentere overholdelse af bogføringsloven og forbrugeraftaleloven.

Overførsel af data

Overførsel af personoplysninger til professionelle rådgivere kan ske i overensstemmelse med gældende databeskyttelseslovgivning. Kun betroede medarbejdere, repræsentanter og leverandører med et arbejdsbetinget behov har, i overensstemmelse med gældende databeskyttelseslovgivning, adgang til dine personoplysninger i det omfang det er nødvendigt for at kunne levere en ydelse til os eller handle på vegne af os.

Oplysninger om dit navn, adresse, e-mail, telefonnummer samt ordrenummer og specifikke leveringsønsker videregives til shipmondo.dk (distribution).

Oplysninger om dit navn, adresse, e-mail, telefonnummer samt ordrenummer og specifikke leveringsønsker videregives fra Shipmondo til DAO, GLS eller PostNord, som står for leveringen af de købte varer til dig.  

Her kan du læse mere på sikkerhed på Shipmondo.

Ved reklamationsbehandling af en købt vare, udleverer vi i få tilfælde data til leverandøren. Dette med henblik på godtgørelse af varens værdi eller såfremt en erstatningsvare skal sendes direkte hjem til dig.

Ligeledes bruges navn og mailadresse i Dropbox og vores fakturering foregår i E-conomic.

Vi bruger betalingsgateway Stripe, MobilePay og iZettle som betalingsmulighed, og bankoverførsler håndteres af Danskebank.

Her kan du læse mere om Stripes Privacy shield policy.

Her kan du se en komplet liste over vores underleverandører.

Alle vores udenlandske samarbejdspartnere er på listen  E.U.-U.S. Privacy Shield and the Swiss-U.S. Privacy Shield framework.

Sikring af persondata

Vi vil passe på dine personoplysninger ved at træffe de fornødne systemmæssige og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger for, hvordan vi sikrer os imod at dine personoplysninger hændeligt eller ved ulovligt brud ikke mistes, ændres, kommer til uvedkommendes kendskab eller kan misbruges.

Vi følger gældende regler for sikkerhed og har gennemført specifikke tekniske foranstaltninger samt udarbejdet en intern procedure.

Klage

Du har ret til at klage til Datatilsynet over vores behandling af dine personoplysninger.

Datatilsynets kontaktoplysninger er følgende:
Adresse: Borgergade 28, 5., 1300 København
E-mail: dt@datatilsynet.dk
Telefon: + 45 3319 3200
Hjemmeside: www.datatilsynet.dk